• GRATIS VERZENDEN BINNEN NL BIJ EEN BESTELBEDRAG VAN € 60,00 OF HOGER!
  • Verwerkingstijd 15 tot 20 werkdagen
  • GRATIS producten bij je bestelling!

Materiaal

Touw

Al onze touwproducten worden gemaakt van Polypropylene touw. Dit is zeer fijn, zacht en glanzend touw wat verkrijgbaar in enorm veel kleuren. Voordeel van dit touw is dat het maar zeer gering water opneemt en daardoor niet gevoelig is voor schimmel. Ook zal het in water blijven drijven.

 

Het bevat geen gifstoffen en is daarom veilig in gebruik voor zowel mens als dier!

 

Het touw is wasbaar op 30 graden. We raden aan producten met kralen voorzichtig met de hand te wassen en goed te laten drogen. Wanneer je teugels, halstertouwen of leadropes gaat wassen is het handig om de clip(s) goed in te pakken met een washandje (met elastiekjes), zodat de wasmachine (en de clips) niet beschadigen.

Kralen

Wij maken voornamelijk gebruik van houten kralen in alle mogelijk kleuren! 

 

Tevens beschikken we over diverse soorten andere kralen, zoals strass rondellen, zilveren en gouden tussenkralen etc.

Veren

Bij het inkopen van onze veren onderzoeken wij altijd of ze eerlijk verkregen zijn. Wij vinden het belangrijk dat hiervoor geen dieren hoeven te lijden of te sterven. Zo zijn onze veren bijproduct van wild wat geschoten wordt voor consumptie.

 

Wil je liever geen veren verwerkt in je product? Dit kan je altijd aangeven, wij zorgen dat de clips voorzien worden van meer kralen om de veren te vervangen.

H