Over Horse Beads

 

Ik ben Jody Wignand, wonende in Friesland en van jongs af aan al bezig met paarden. Sinds 2007 heb ik mijn eigen Welsh NWR Heidehof's Heaven, waar ik in 2012 een veulentje mee heb gefokt, Nevaeh Ddu en in 2013 nog een veulentje Damarae Asya Ddu. Helaas heb ik Nevaeh door een noodlottig ongeval in moeten late slapen toen zij 11 maanden oud was.  Wij zijn sinds enige tijd bezig met Natural Horsemanship en zo ben ik ook in aanraking gekomen met de Horse Beads. Deze worden in vele varianten aangeboden in Nederland, maar ik miste de variatie en vooral het naar eigen idee samenstellen van een Horse Bead, zodoende dat ik hiermee in 2010 gestart ben!

 

Met deze unieke formule hoop ik veel klanten tevreden te kunnen stellen! Tot op heden wordt het dan ook zeer goed ontvangen!

Alle producten die Horse Beads maakt worden met de grootste zorg vervaardigd. Veel van onze inspiratie halen wij uit de Native American cultuur, wat betekend dat we veel met natuurlijke materialen werken (zoals ook hier te lezen).