CHRISTMAS BOXEN

Voor alle producten op deze pagina geldt dat je ons de vrije hand geeft in het maken van de producten met de ingegeven informatie. Geleverde producten kunnen niet geretourneerd of geruild worden. 

Uitverkocht

8 DAYS OF CHRISTMAS BOX

€ 33,50
Uitverkocht

8 DAYS OF CHRISTMAS BOX

€ 33,50

 

Het is zover... de enige echte Horse Beads '8 DAYS OF CHRISTMAS BOX' is er weer en je kunt 'm nu scoren! 

 

Let op, er is een beperkte oplage beschikbaar, dus OP = OP!

 

De 8 dagen voor kerst maak je elke dag een cadeautje open, dit kan varieren van een touwhalster, een clip, een halstertouw, etc. etc.

 

Om te zorgen dat de producten wel in de smaak vallen en je dus niet iets krijgt wat je totaal niet mooi vindt, of het je paard niet past, vraag ik je om minimaal  3 favoriete kleuren in te vullen & de halstermaat in te voeren. Neusomtrek of andere aanvullingen voor de maat kan je dit in het vakje eronder aangeven. 

 

De werkelijke waarde van de producten in deze box ligt tussen de 40 en 45 euro

 

Omdat we bij Horse Beads zoveel mogelijk rekening willen houden met het milieu worden alle cadeautjes verpakt in papieren verpakkingen. Plasticvrij dus!

 

De uitlevering van de boxen zal, omdat het allemaal nog gemaakt moet worden, plaatsvinden in de periode van week 47 of 48. Je ontvangt een track & trace code zodra het pakket verzonden is.

EXTRA KERST BOXEN!

Hieronder vind je losse producten die besteld kunnen worden voor kerst. Omdat helaas niet iedereen veel te besteden heeft willen wij ook voor een klein bedrag een verrassing kunnen maken. Bij elk product kan je een aantal favoriete kleuren, een stijl die je aanspreekt en de gewenste maat. Vervolgens laat je je verrassen door her mooi ingepakte kerstcadeau! Uiteraard kan je deze ook voor iemand anders bestellen als je inspiratieloos bent. Uitsluitend touwproducten,  tenzij anders aangegeven. 

Kortingscodes kunnen op deze producten niet toegepast worden.